Solskjaer geeft meteen zijn visitekaartje af bij United

22 december 2018, 20:25   Bijgewerkt: 3 januari 2019, 17:34

Ole Gunnar Solskjaer is uitstekend begonnen als trainer van Manchester United. Drie dagen na zijn aanstelling als opvolger van de ontslagen José Mourinho, boekte de Noor een overtuigende zege op bezoek bij zijn oude club Cardiff City: 1-5.

Ook het spel oogde onder Solskjaer een stuk frisser, in tegenstelling tot de veel bekritiseerde speelwijze onder Mourinho. Het swingende United speelde in Wales met veel energie en beweging. De bezoekers werden ook geholpen door een razendsnelle voorsprong via een vrije trap van Marcus Rashford. United verdubbelde die voorsprong na een half uur.

Tevens speelde Paul Pogba, die in onmin leefde met Mourinho, als herboren. Bij het tweede en doelpunt was de Fransman nauw betrokken. Met een bekeken pass bediende hij Ander Herrera, die heerlijk uithaalde. Nadat Victor Camarasa tussendoor scoorde vanaf de penaltystip, eiste Pogba ook een hoofdrol op bij de mooiste goal van de avond. Hij maakte deel uit van een aanval over drie schijven, die sneed door de defensie van Cardiff. Anthony Martial, die de aanval zelf opzette, rondde af.

United gooide de wedstrijd kort na rust in het slot. Sol Bamba legde Jesse Lingard naar de grond in de zestien. Lingard nam de penalty zelf en faalde niet. Naarmate het einde naderde nam United gas terug, maar legde Lingard vlak voor het eindsignaal nog wel de kers op de taart.

De 1-3 van Manchester Unied

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen