Hazard op Vicarage Road weer goud waard voor Chelsea

26 december 2018, 22:41

Eden Hazard verkeert in de vorm van zijn leven en daar maakt Chelsea dankbaar gebruik van. Door twee doelpunten van de Belgische aanvaller won de Londense club woensdagavond de laatste Boxing Day-wedstrijd met 1-2 van Watford. Door de zege neemt Chelsea de vierde plaats weer over van Arsenal.

Slordig balverlies op het middenveld van Watford leidde het eerste doelpunt van Chelsea in. Mateo Kovacic veroverde de bal en stuurde Hazard weg. De Belg zette doelman Ben Foster op het verkeerde been en rondde vervolgens beheerst af. De 0-1 viel in de blessuretijd van de eerste helft, maar nog voor rust stond het alweer gelijk op Vicarage Road. Met een knappe volley uit een ingestudeerde hoekschop zette Roberto Pereyra de 1-1 op het scorebord.

Na rust zorgde Hazard er weer voor dat Chelsea op voorsprong kwam. De aanvaller, opererend als valse nummer 9, kreeg een strafschop nadat hij door Foster werd omvergekegeld in het strafschopgebied. De Rode Duivel ging zelf achter de bal staan en faalde niet vanaf elf meter. Het was voor Hazard alweer zijn tiende doelpunt van het seizoen.

Chelsea passeert door de kleine zege Arsenal op de ranglijst en nadert Manchester City - dat eerder op de dag met 2-1 verloor van Leicester City - tot vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen