Azië Cup: Doan en Japan door, Verbeeks Oman wederom onderuit

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 januari 2019 – Japan heeft zich voor de volgende ronde van de Azië Cup geplaatst. Na de tweede overwinning, ditmaal op Pim Verbeeks Oman (0-1), in de groepsfase kan de ploeg van FC Groninger Ritsu Doan de knock-outfase al niet meer ontgaan. Daardoor keert de spelmaker in elk geval niet snel terug naar Nederland. Verder waren er zeges voor Qatar (0-6) en Oezbekistan (0-4).

Azië Cup: Doan en Japan door, Verbeeks Oman wederom onderuit

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Oman - Japan 0-1
Na de 3-2 zege op Turkmenistan wist Japan, met voormalig VVV-Venlo-speler Maya Yoshida in de basis, dat het bij een zege op Verbeeks Oman zeker zou zijn van de volgende ronde. Makkelijk ging dat zondagmiddag in Abu Dhabi niet echt, want Japan had een penalty nodig voor de zege. Genki Haraguch schoot halverwege de eerste helft het enige doelpunt tegen de touwen vanuit een strafschop.

Met nog een duel tegen Oezbekistan, dat gespeeld gaat worden om de groepswinst, op de rol, kan de knock-outfase Japan niet meer ontgaan. Doan werd met geel op zak zes minuten voor tijd naar de kant gehaald. Voor Verbeek en Oman zit het toernooi er door de tweede nederlaag al bijna op: de beste nummers drie plaatsen zich echter voor de volgende ronde, waardoor het reseterende duel met Turkmenistan nog wel ergens om gaat.

Overige uitslagen:
Noord-Korea - Qatar 0-6
Turkmenistan - Oezbekistan 0-4

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd