Vermeij: "Ik vind dat ik nooit echt kans heb gehad om me te tonen"

15 januari 2019, 09:17

Vincent Vermeij wil bij FC Den Bosch weer aan spelen toekomen. Iets wat bij Heracles Almelo steeds minder het geval was. Sowieso moest de 24-jarige spits in tweeënhalf jaar tijd telkens iemand anders voor zich dulden en had hij te maken met een kruisbandblessure. "Achteraf heb ik geen mazzel gehad bij Heracles", concludeert Vermeij.

"Niet met de trainers en niet met hun keuzes. Persoonlijk vind ik dat ik nooit echt de kans heb gehad om me te tonen. Hopelijk gaat dat nu bij FC Den Bosch wel gebeuren", vervolgt de oud-speler van Jong Ajax en De Graafschap tegen het Brabants Dagblad. Hij tekent dinsdag bij zijn nieuwe club Den Bosch, dat hem huurt met een optie tot koop. "Ik hoop hier veel te gaan spelen en me weer te laten zien. Bij Heracles stond ik vooral in het tweede. Dat is niet het niveau waarop ik actief wil zijn."

Vermeij's naam viel ook bij De Graafschap, maar trok de koploper van de Eerste Divisie hem over de streep. "Die club werd het meest concreet. Het is ook de enige club waarmee ik zelf gesproken heb. Alle andere contacten liepen via mijn zaakwaarnemer", aldus de Blaricummer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen