Assaidi maakt rentree: "Hopelijk wordt mijn contract verlengd"

19 januari 2019 – Voor het eerst dit seizoen heeft Oussama Assaidi minuten gemaakt in de Eerste Divisie. De buitenspeler van FC Twente maakte vrijdag tegen Jong FC Utrecht (1-0 winst) zijn rentree in De Grolsch Veste en was onder de indruk van de steun die hij kreeg van de fans.

Assaidi maakt rentree: "Hopelijk wordt mijn contract verlengd"

Een kwartier voor tijd werd de aanvaller onder luid applaus in het veld gebracht. "Ik wist niet hoe ik mij moest gedragen", geeft hij toe tegenover Tubantia. Trainer Marino Pusic gaf hem de opdracht om vooral te genieten. "En dat heb ik gedaan, ook al had ik overal kippenvel. Het is geweldig hoe het publiek mijn naam scandeerde."

Voor sommige fans was het een verrassing dat de technicus überhaupt bij de selectie zat. "Ik wist het zelf de hele week al wel. Ik wilde weer wennen en minuten maken. Ik heb de voorbije maanden alleen maar in het krachthonk gezeten om sterker te worden. De medische staf houdt mijn herstel goed in de gaten. Dat is maar goed ook, want als het aan mij ligt speel ik alles. Ik moet rustig terugkomen", beseft hij.

Assaidi is lang uit de roulatie geweest, maar heeft hij nu een duidelijk doel. "Ik wil weer belangrijk worden voor de ploeg en kampioen worden. Mijn contract loopt af. Ik ga me weer laten zien en hoop dat mijn contract hier verlengd kan worden."

De tweede seizoenshelft gaat beginnen: denken jullie dat Ajax en PSV hun zegereeks doorzetten? Zet in en pak nu 50 euro start bonus!

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd