Voor Ligeon heeft trainerswissel PEC Zwolle uitstekend uitgepakt

21 januari 2019 – Ruben Ligeon zag zaterdag zijn geduld beloond worden. Na bijna een jaar op de bank bij PEC Zwolle kreeg hij tegen Feyenoord speeltijd, ook nog eens als basisspeler. Voor hem heeft de trainerswissel in de Hanzestad uitstekend uitgepakt.

Voor Ligeon heeft trainerswissel PEC Zwolle uitstekend uitgepakt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

John van 't Schip deed in maart, ook tegen Feyenoord, voor het laatst een beroep op Ligeon. In de zomer ging hij niet akkoord met contractontbinding, maar bleef zijn situatie onveranderd. "Die pijn voelde ik vooral op het moment dat de scheidsrechter affloot. Dan had ik weer de hele tijd warmgelopen, zonder in te mogen vallen", zegt Ligeon in De Stentor. Alleen in de beloftenploeg mocht hij zijn minuten maken. "Die wedstrijden waren goed voor het ritme, maar ik speel liever in volle stadions."

Zijn wens ging zaterdag in vervulling. De oud-Ajacied startte in de basis. Ligeon speelde voor de geschorste Kingsley Ehizibue, die deze winter zomaar eens kan vertrekken naar het Italiaanse SPAL en de minuten van Ligeon zomaar een vervolg kunnen krijgen. "Ik heb het gelezen, ja. Het is aan Kingsley en PEC wat ze daarmee gaan doen. Het is een goede jongen, ik gun hem die transfer. En ja, dat is voetbal: als de één vertrekt, moet de ander er staan."

Lees ook: Clement: "Je kunt veel verdienen, maar komt jezelf keer tegen"

Reacties

Eredivisie

gerelateerd