El Allouchi en Zwinkels zijn akkoord met geëiste straf

21 januari 2019, 13:11   Bijgewerkt: 21 januari 2019, 13:52

Mounir El Allouchi (NAC Breda) is voor twee wedstrijden geschorst, plus één duel voorwaardelijk. ADO Den Haag-doelman Robert Zwinkels moet één duel brommen. Ook hij kreeg daarbij een voorwaardelijk schorsing van één wedstrijd aan zijn broek. Zowel NAC als ADO heeft het schikkingsvoorstel geaccepteerd. Beide ploegen staan komende vrijdag tegenover elkaar.

El Allouchi ging in de Brabantse derby tegen Willem II vol door op de enkel van Daniel Crowley en kreeg daarvoor de rode kaart van scheidsrechter Björn Kuipers. Nu moet hij de duels met ADO Den Haag (thuis) en De Graafschap (uit) aan zich voorbij laten gaan.

Zwinkels

Zwinkels stond in de wedstrijd tegen VVV-Venlo op het been van Peniel Mlapa. De keeper kreeg rood voor die actie, wel nadat de videoscheidsrechter ingreep. Behalve de wedstrijd schorsing en een voorwaardelijke wedstrijd, is tegen Zwinkels ook een proeftijd van een jaar geëist. De schorsing voor Zwinkels betekent dat hij duel met NAC moet missen en tweede doelman Indy Groothuizen normaliter onder de lat staa. Voor de winterstop verdreef Zwinkels Groothuizen nog uit de basis van ADO.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen