'Sala deelde angst met vriend vanuit vermist vliegtuig'

22 januari 2019, 23:14

De vermiste Emiliano Sala heeft tijdens de waarschijnlijk fatale vlucht naar Cardiff zijn angst gedeeld met een vriend. Dat zegt oud-ploeggenoot Diego Rolan. Volgens hem ontving de betreffende vriend een bericht van Sala, die liet blijken bang te zijn.

"Emiliano stuurde vanuit het vliegtuig een bericht naar een vriend en vertelde hem dat hij bang was. En dat wanneer ze hem niet zouden vinden, hij zou weten wat er gebeurd zou zijn", aldus Rolan tegen Radio 1010 AM, een radiostation uit Rolans vaderland Uruguay. Hij speelde een aantal seizoen geleden samen met Sala bij Girondins Bordeaux.

Het vliegtuig met daarin Sala verdween in de buurt van de Kanaaleilanden van de radar nadat het maandagavond vertrok van naar Cardiff. Sala rondde zaterdag zijn transfer naar van FC Nantes naar Cardiff City af, maar meldde zich nog in Frankrijk om zijn oude club gedag te zeggen.

Sinds het contact met het vliegtuig verloren is, ontbreekt ieder spoor van Sala. Vanwege invallende duisternis hebben de hulpdiensten de zoektocht opgeschort naar woensdagochtend. Zij zagen wel voorwerpen drijven in het water.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen