Henk de Jong beloont spelers van De Graafschap met stapavond

1 februari 2019 – Henk de Jong beloont de spelers van De Graafschap met een stapavond en een vrij weekend. De Superboeren wonnen vrijdagavond de kelderkraker op overtuigende wijze van NAC Breda (3-0). Tegelijkertijd droeg De Graafschap daarmee de laatste plaats over aan de Bredanaars.

Henk de Jong beloont spelers van De Graafschap met stapavond

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ze gaan maar lekker op stap, dat hebben ze verdiend", citeert De Gelderlander De Jong. "Ik ben heel trots op de ploeg. Vooral door de manier waarop we gewonnen hebben. We hebben keihard gestreden en ook goed gevoetbald."

De Doetinchemmers hebben nu twee punten voorsprong op het aangeslagen NAC. "Hier kunnen we verder mee. Ik zie groei in mijn ploeg. Met de komst van Azor (Matusiwa, red.) hebben we op het middenveld meer duelkracht gekregen. Maar onderschat ook Javier Vet niet. Hij is beresterk." Op het clubkanaal voegt De Jong daaraan toe: "Dit is een honderd procent terechte overwinning, waar we heel blij mee zijn. We zijn van de laatste plaats af en dat hopen we nog heel lang vol te houden."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd