Verbeek bevestigt zijn pensioen na vertrek bij Oman

7 februari 2019 – Pim Verbeek (62) is met pensioen. Zijn klus bij Oman is zijn laatste geweest. Dat heeft de gestopte trainer aan de NOS laten weten. Woensdag liet de voetbalbond van Oman al weten dat Verbeek gestopt was als bondscoach van het land.

Verbeek bevestigt zijn pensioen na vertrek bij Oman

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De bond maakte toen ook bekend dat de Nederlander er helemaal mee zou stoppen, wat nu bevestigd wordt door Verbeek zelf. "Het volgende project is pas de Gulf Cup in december. Toen dacht ik: het is genoeg geweest. Ik heb louter goede herinneringen aan Oman, maar je bent in het buitenland vaak alleen", zegt hij.

In het verleden was Verbeek werkzaam bij De Graafschap, Feyenoord, FC Groningen en Fortuna Sittard. Nederlandse clubs hoeven echter niet bij hem aan te kloppen. "Mijn markt ligt niet in Nederland. Het is nu tijd om leuke dingen te doen met mijn vrienden, kinderen en kleinkinderen."

Verbeek heeft een bijzondere carrière achter de rug. Zo was hij onder meer(assistent-)bondscoach bij de nationale ploeg van Zuid-Korea en Australië en werkte hij ook bij de nationale bond van de Verenigde Arabische Emiraten en Marokko.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd