Neergeschoten Abdellaoui: "Denk niet dat ze mij wilden opruimen"

14 februari 2019, 09:06

De kogels voor Yassine Abdellaoui (op archiefbeeld voor Willem II) waren bedoeld voor zijn zwager. Dat zegt de vorige week neergeschoten oud-voetballer. Volgens hem ging het om een vergissing. "Ik denk niet dat ze mij wilden opruimen", aldus de voormalige speler van Willem II, NAC Breda en NEC.

Abdellaoui bracht een geleende auto terug naar zijn zus in Amsterdam, toen hij onder vuur werd genomen. "Ik kwam de sleutel terugbrengen. Daar hebben ze geprobeerd me neer te schieten, om me af te maken. Toen kwam meteen bij me op: dit is voor mijn zwager", zegt hij tegen [a,https://eenvandaag.avrotros.nl/item/oud-voetballer-abdellaoui-over-schietpartij-de-kogels-waren-bedoeld-voor-mijn-zwager/,_blank,EenVandaag]. "Er zijn mensen die hem op willen ruimen. Dat is bizar, niet te bevatten."

Volgens Abdellaoui is hij anders nooit bij zijn zus op het moment van de aanslag. "Ik heb nooit eerder hun auto geleend. Ze moeten hebben gedacht dat ik hem was", klinkt het stellig. De politie houdt rekening met het geschetste scenario. "We sluiten het scenario dat iemand anders het doelwit was van deze schietpartij niet uit. Het is alleen te vroeg om nu al conclusies te trekken", aldus een woordvoerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen