Argentinië in hard oefenduel moeizaam langs Marokko

26 maart 2019, 22:01

Argentinië is er na de nederlaag tegen Venezuela met pijn en moeite in geslaagd om een goed resultaat te boeken tegen Marokko. Op een zeer slecht veld kwam de ploeg van Lionel Scaloni zonder Lionel Messi dinsdagavond tot een 0-1 overwinning dankzij een late treffer van Ángel Correa. Bij de thuisploeg speelden Karim El Ahmadi, Noussair Mazraoui en Mark Boussoufa mee.

Laatstgenoemde werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald en nam plaats naast AZ'er Oussama Idrissi. De buitenspeler van de Alkmaarders debuteerde afgelopen week tegen Malawai, maar bleef in Tanger tot drie minuten voor tijd aan de kant. Hij zag hoe beide ploegen er vooral een heel hard, maar weinig hoogstaand duel van maakten.

Voor rust waren er diverse opstootjes en incidenten, waarbij Lautaro Martinez en Romain Saiss ontsnapten aan rood na harde charges. In totaal vielen er vier gele kaarten voor de pauze en twee na de rust. Door de harde wind op het veld konden beide ploegen maar moeilijk tot grote kansen komen en het duel leek dan ook doelpuntloos te eindigen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet.

Zeven minuten voor het einde kwam de bal na een rommelige aanval over links voor de voeten van Ángel Correa. De speler van Atlético Madrid dribbelde door het zestienmetergebied en schoot vervolgens in de verre hoek tegendraads het enige doelpunt van de avond op de borden. 

Sofyan Amrabat en Nicolas Tagliafico bleven negentig minuten op de bank. Omdat Messi niet meespeelde, ontving Argentinië overigens naar verluidt zo'n half miljoen euro minder premie. Door de moeizame zege kan het team van Scaloni toch deze interlandperiode nog enigszins goed besluiten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen