Veldwijk wil bij Sparta deelname aan Afrika Cup afdwingen

27 maart 2019, 21:47

Het seizoen van Lars Veldwijk zit er nog lang niet op. Met Sparta Rotterdam gaat hij waarschijnlijk deelnemen aan de play-offs om promotie/degradatie en daarna wacht hem mogelijk nog een toetje in de vorm van de Afrika Cup. Met Zuid-Afrika wist de 27-jarige spits zich zondag te plaatsen voor het toernooi.

Zuid-Afrika won zondag met 1-2 van Libië en Veldwijk werd in de blessuretijd binnen de lijnen gebracht. "Na de wedstrijd kwam de trainer naar me toe. Door de spanning dacht hij dat er nog wat langer te spelen was, maar het was nog geen minuut. Het is wel mijn tweede interland, de vorige was een oefenwedstrijd, dit een officiële. Het belangrijkste is dat we ons gekwalificeerd hebben", aldus de spits van Sparta tegenover FOX Sports.

Veldwijk hoopt met Zuid-Afrika naar Egypte te gaan, waar de Afrika Cup wordt gehouden. "Ik heb een goede indruk op de bondscoach gemaakt, maar om daarvoor in aanmerking te komen moet ik wel goed presteren bij mijn club. Het is dus belangrijk dat ik het hier goed oppak, dan hoop ik er komende zomer bij te zijn op de Afrika Cup."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen