FC Den Bosch gaat in beroep tegen beslissing KNVB

30 maart 2019, 15:53

Het mag geen verrassing heten, maar FC Den Bosch gaat in beroep tegen de beslissing van de KNVB om geen toestemming te geven aan de overname van de club. Kakhi Jordania meldde zich in de zomer van vorig jaar bij de Brabantse club met de intentie om de club over te nemen, maar daar zet de bond een streep doorheen.

Dat maakte Den Bosch eerder op deze zaterdag bekend. In juli vorig jaar streek de zoon van Merab Jordania neer in Den Bosch met de intentie om de club over te nemen. Sinds de zomer van 2018 schrijven de reglementen van de KNVB voor dat de Licentiecommissie vooraf toestemming moet verlenen wanneer iemand meer dan 25 procent zeggenschap wil krijgen binnen een betaald voetbalorganisatie. De KNVB stelde dit besluit echter drie keer uit, omdat het zeker wilde weten dat de goede beslissing genomen werd. Dit weekend kwam er dus eindelijk duidelijkheid.

Omdat afgelopen week nog steeds niet duidelijk was of de overname door mocht gaan of niet, moest Den Bosch alle contracten formeel opzeggen omdat het simpelweg niet wist hoe de situatie in de komende maanden gaat zijn. Dat weet de nummer vijf van de Eerste Divisie nu dus wel, maar het was niet het nieuws waar de club op hoopte.

In de reactie liet Den Bosch al weten de beslissing van de KNVB zeer te betreuren. Zoals verwacht laat de Eerste Divisie-club het er niet bij zitten en gaat het in beroep tegen het besluit. Dat bevestigt Den Bosch zaterdagmiddag. De club zal het hoger beroep maandag officieel indienen.

Lees ookKNVB geeft geen toestemming aan overname Den Bosch

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen