FC Den Bosch gaat vol voor promotie: "Het vertrouwen is groot"

18 mei 2019, 11:52

FC Den Bosch is één van de zes laatst overgebleven Eerste Divisie-clubs die strijdt om promotie naar de Eredivisie. De Bosschenaren kenden een geweldige eerste seizoenshelft, vielen vervolgens ver terug, maar lijken net op tijd voor de nacompetitie de goede vorm weer te pakken te hebben. "Als je hieraan begint, ga je vanzelfsprekend voor het hoogst haalbare", aldus interim-trainer Paul Beekmans.

Ten koste van Go Ahead Eagles hoopt FC Den Bosch de komende dagen de finale van de play-offs te bereiken. Zondag staan de teams in De Adelaarshorst voor het eerst tegenover elkaar. In de laatste speelronde troffen de teams elkaar ook al. Toen won Den Bosch met 2-0. "Het vertrouwen is groot na de winst in de laatste twee competitiewedstrijden. De spelers zijn klaar om er vol voor te gaan. En wij ook", stelt Beekmans.

Samen met Erik van der Ven staat Beekmans voor de groep bij Den Bosch, dat in april afscheid nam van hoofdtrainer Wil Boessen. Op de achtergrond wordt het tweetal geholpen door Willem van Hanegem. "Het is niet zo dat wij met hem bellen of dat we vooraf precies weten bij welke wedstrijden en trainingen hij is. Maar als hij langs komt dan praten we met hem. Over voetbalinhoudelijke en technische zaken. Altijd goed om met zo iemand te sparren", vertelt de oud-middenvelder tegenover het Brabants Dagblad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen