Gisteren gemist: Mendy naar Real, Griezmann op weg naar Barça

13 juni 2019, 00:30   Bijgewerkt: 12 juni 2019, 23:37

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 12 juni.

Real Madrid pakt door en betaalt 53 miljoen euro voor Mendy

Real Madrid heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De Madrilenen maken woensdagavond de komst van Ferland Mendy wereldkundig. De 24-jarige verdediger wordt overgenomen van Olympique Lyon, dat 48 miljoen euro verdient aan de verkoop van de Fransman. Door bonussen kan de transfersom nog met vijf miljoen euro oplopen.

Atlético-directeur: Griezmann gaat naar FC Barcelona

Miguel Ángel Gil Marin heeft bekendgemaakt waar Antoine Griezmann zijn loopbaan vervolgt. Volgens de directeur van Atlético Madrid tekent de 28-jarige Fransman binnenkort een contract bij FC Barcelona. "We weten al sinds maart dat Griezmann naar Barcelona gaat", wordt hij door Spaanse media geciteerd.

Bizar eigen doelpunt wordt Françaises niet fataal

Frankrijk heeft zich woensdagavond zo goed als zeker geplaatst voor de knockout-fase van het WK door Noorwegen met 2-1 te verslaan. In Nice maakten de Françaises het zichzelf onnodig moeilijk. Een bizar eigen doelpunt van Wendie Renard kostte het gastland bijna de kop.

Duitsland is na zege op Spanje bijna zeker van knock-outfase

Duitsland heeft woensdagavond ook de tweede groepswedstrijd op het WK in Frankrijk gewonnen. Zonder de geblesseerde sterspeelster Dzsenifer Marozsán wonnen de Duitsers in Valenciennes met 1-0 van Spanje. Door de zege is Duitsland zo goed als zeker door naar de knock-outfase van het toernooi.

Marokko maakt slechte beurt in aanloop naar Afrika Cup

In aanloop naar de Afrika Cup heeft Marokko woensdagavond een slechte beurt gemaakt. De Leeuwen van de Atlas gingen in Marrakesh voor eigen publiek met 0-1 onderuit tegen Gambia. Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui (beiden Ajax) en Oussama Idrissi (AZ) kwamen allen in actie.

'Sporting Portugal schrikt clubs af met vraagprijs voor Dost'

Sporting Portugal wil Bas Dost van de hand doen, maar het loopt nog niet bepaald storm wat betreft belangstelling van andere clubs. Dat heeft volgens A Bola mede te maken met het prijskaartje dat de Portugezen aan de spits hebben gehangen. Sporting zou twintig miljoen euro verlangen voor de boomlange aanvaller.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen