Seuntjens duidelijk: "Ik vind dat we kampioen moeten worden"

24 juni 2019, 17:51

De Graafschap heeft maandag onder leiding van de nieuwe trainer Mike Snoei de eerste training richting het nieuwe seizoen afgewerkt. Ook nieuwelingen Ralf Seuntjens en Toine van Huizen waren van de partij en het duo heeft een duidelijk doel voor het nieuwe seizoen: promotie naar de Eredivisie afdwingen.

Seuntjens, die is overgekomen van VVV-Venlo, heeft genoten van de eerste training. Hij genoot van de vele fans langs de lijn. "Als je zoveel support krijgt bij je eerste training, dan ben ik benieuwd wat ons nog te wachten staat bij de eerste competitiewedstrijd", zegt hij tegen Omroep Gelderland. Seuntjens is van plan een topseizoen te draaien in Doetinchem. "Ik vind namelijk dat we kampioen moeten worden. Iedereen moet daarvoor wijken. Het maakt niet uit hoe, als we maar direct promoveren."

Toine van Huizen, die met Snoei is meegekomen van Telstar, sluit zich daar bij aan. "Ik ga 100 procent voor de club geven. Het lijkt me duidelijk dat we met zijn allen willen promoveren, ik ook. Daar gaan we voor. Deze training is mij echt top bevallen. Als je ziet hoe die supporters ons ontvangen, met een applausje erbij. Ik heb er zin in. Bij Telstar was het vaak wel wat rustiger ja", lacht de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen