De Boer speelt gelijk tegen New York RB na bizarre slotfase

7 juli 2019, 22:30

Frank de Boer heeft zondagavond in de MLS in de slotfase gelijkgespeeld tegen de New York Red Bulls. Daarmee heeft de ploeg van de Nederlandse coach zich in elk geval goed hersteld van de forse nederlaag tegen Chicago Fire en daarmee een aanval op de vierde plaats afgeslagen. Josef Martínez voorkwam een kwartier voor tijd vanaf de strafschopstip de nederlaag en leek in blessuretijd de winnende binnen te koppen, maar Bradley Wright-Phillips zorgde alsnog voor de gelijkmaker (3-3).

Stond De Boer de vorige wedstrijd in de pauze nog met 5-0 achter, ging Atlanta United in eigen huis ditmaal beter van start. Justin Meram opende na tien minuten de score, Daniel Royer maakte na ruim een half uur gelijk. Toen Brian White na een uur New York Red Bulls op voorsprong schoot, dreigde er een nieuw verlies voor De Boer. ??

In dat geval was de vierde plaats voorlopig in gevaar gekomen, maar gelukkig voor de Nederlandse coach kwam het een kwartier tijd alsnog goed. Martínez werd naar de grond gewerkt in de zestien en hij schoot zelf in de linkerhoek de gelijkmaker binnen. In de extra tijd kopte hij de winnende goal binnen, althans dat dacht iedereen. Maar na het grote feest bij de thuisploeg zorgde Wright-Phillips alsnog voor een kleine kater bij De Boer: 3-3.

Door de remise blijft Atlanta United op de vierde plaats staan in de MLS, maar wel met voldoende uitzicht op plek twee en drie. Atlanta United heeft namelijk nog een aantal inhaalwedstrijden voor de boeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen