Technisch manager FC Dordrecht Drijver stapt per direct op

19 augustus 2019, 11:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Dordrecht moet op zoek naar een nieuwe technisch manager. Peter Drijver heeft besloten om per direct zijn werkzaamheden neer te leggen. Dat staat volgens hem los van de slechte seizoensstart, die na twee nederlagen (5-1 tegen FC Eindhoven, 0-2 tegen NAC Breda) de laatste plaats heeft opgeleverd.

Dat vertelt algemeen directeur Hans de Zeeuw, die tevens zijn taken overneemt. "We betreuren zijn beslissing, maar respecteren zijn keuze", aldus De Zeeuw. "We hebben samen heel veel gedaan om deze selectie bij elkaar te krijgen én te houden. Peter heeft daar het leeuwendeel aan bijgedragen. Natuurlijk laten we ons niet misleiden door die twee nederlagen, maar tijdens gesprekken afgelopen weekend kwam hij toch tot de conclusie het stokje te willen overdragen."

Drijver, die sinds 2017 werkzaam was aan De Krommedijk als opvolger van Marco Boogers, kwam afgelopen seizoen in opspraak na het ontslag van Gérard de Nooijer. De manier waarop de coach zijn congé kreeg was zeer opmerkelijk: de coach zou te prestigieus zijn en moest daarom vertrekken. Cláudio Braga werd uiteindelijk aangesteld als zijn vervanger. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen