Antwerp in mineur na twee rode kaarten: "Dit was gewoon dom"

30 augustus 2019, 08:57

Dieumerci Mbokani en Didier Lamkel Zé zijn de gebeten hond bij Antwerp. Beiden pakten rood tegen AZ en brachten hun club in een uitzichtloze situatie. "Wat er gebeurde noem ik zelfs niet een fout. Het is gewoon dom", is ploeggenoot Lior Refaelov duidelijk na de uitschakeling van Antwerp.

Mbokani kreeg zijn tweede gele kaart voor een tackle op Ron Vlaar. "Van Mbokani verwacht ik dat hij zich veel beter gedraagt met al zijn ervaring", zegt Refaelov tegen Sporza. "Ik kan me zelfs niet herinneren wanneer hij voor het laatst een tackle deed de laatste maanden. En dan opeens dat. Het was geen verantwoordelijk gedrag."

Vlaar opgelucht en trots: "Dit is doping

Lamkel Zé moest vertrekken nadat hij de 1-0 te uitbundig vierde (foto). "Voor Lamkel Zé is het niet de eerste keer dat hij dit soort fouten maakt. Hij is een fantastische speler, maar sorry, dit was heel dom. Dit moeten we bij onszelf zoeken. Ik verwijt de de scheidsrechter niets. Ik verwijt het andere spelers niets. Dit was gewoon dom. We zullen ons mentaal moeten oplappen. Hopelijk raken we klaar voor de competitie."

Bekijk ook: PSV in pot 2

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni sluit zich bij de woorden van zijn speler aan. "In de eerste helft hebben we nooit een probleem gehad in de zestienmeter. De fout van Mbokani is niet uit te leggen. Op dit niveau... als je die eerste fout al maakt. Dan moet je controle houden, want je team heeft je nodig. Dan maken we 1-0 en werden we niet weggeblazen. Om dan op deze manier je ploeg in de steek te laten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen