Arsenal-captain Xhaka wederom buiten selectie gehouden

1 november 2019, 15:23

Granit Xhaka komt zaterdagmiddag niet in actie als Arsenal het opneemt tegen Wolverhampton Wanderers. De aanvoerder van The Gunners is door trainer Unai Emery buiten de wedstrijdselectie gehouden. De Spaanse coach passeert de middenvelder vanwege zijn woede-uitbarsting tegen Crystal Palace.

Xhaka werd tijdens het duel met Crystal Palace na een uur gewisseld. Bij het verlaten van het veld werd de Zwitser uitgejoeld door de supporters van Arsenal, waarna Xhaka met veel misbaar richting de catacomben liep. Emery hield zijn captain midweeks buiten de selectie voor het League Cup-duel met Liverpool. Komend weekend is de middenvelder er tegen Wolverhampton Wanderers wederom niet bij.

Via de clubkanalen bood Xhaka donderdag zijn excuses aan voor zijn gedrag. "Mensen hebben dingen gezegd als 'we breken je binnen', 'doden je vrouw' en 'we hopen dat je dochter kanker krijgt'. Dat heeft me geroerd en ik bereikte zondag mijn kookpunt toen ik de afwijzende geluiden hoorde in het stadion", verklaarde hij zijn woede-uitbarsting.

Het is nog onduidelijk winnaar Xhaka terugkeert bij Arsenal en of hij zijn aanvoerdersband behoudt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen