Heerenveen-coach Jansen: "Kom op man, er zit meer in!'

4 november 2019, 00:01

Omdat sc Heerenveen terugkwam van een achterstand, was er nog tevredenheid over het 1-1 gelijkspel bij ADO Den Haag. Toch vindt trainer Johnny Jansen dat zijn ploeg meer moet laten zien.

Dat geldt bijvoorbeeld voor nieuweling Alen Halilovic, die speelde omdat Mitchell van Bergen uitviel in de warming-up. "Ik vond hem eigenlijk wat te vlak", zegt de coach bij Omrop Fryslan. "Hij pakt een paar keer de bal, en dan gaat 'ie op zoek naar zijn linkerpoot, dan schiet hij een aantal keren. Maar ik denk dat er meer in zit. Dat vond ik vandaag van het hele elftal een beetje. Daar heeft Alen gewoon in meegedaan. Ik heb bij het hele elftal het gevoel van: 'kom op man, er zit meer in jongens!' En dat gebeurde vandaag niet."

Heerenveen is goed bezig in de Eredivisie en staat op de zevende plaats. De remise in Den Haag is het tweede gelijkspel op rij na de 1-1 tegen FC Groningen. "Ik zeg niet dat we het verdiend hadden te winnen, maar ik vind wel dat we mogelijkheden kregen. Uiteindelijk waren we niet goed genoeg. "We willen minder goals tegen krijgen. Het fundament ligt goed. Nu gaat het erom dat we vanuit dat fundament stabieler en dominanter worden. Maar ik ben tevreden over hoe het elftal erop staat."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen