'PSG, Tottenham en United hebben interesse in Ajax-goalie Onana'

4 november 2019, 07:47   Bijgewerkt: 4 november 2019, 09:09

Ajax-keeper Andre Onana staat opnieuw in de belangstelling van Europese topclubs. Nadat afgelopen zomer FC Barcelona en Paris Saint-Germain concrete interesse hadden in de sluitpost – die beide clubs overigens nul op rekest gaf – staan ze nu wederom in de rij. Manchester United, PSG en Tottenham Hotspur zouden inmiddels een poging hebben ondernomen om hem los te weken.

Dat schrijft De Telegraaf althans. In de zomer zei hij belangstelling van onder andere PSG dus nog af, maar de Franse topclub zou hem opnieuw in willen lijven. Dat ook Tottenham interesse heeft, is gezien de zware blessure van eerste keuze Hugo Lloris niet vreemd. Eerder afgelopen weekend meldde ook de Engelse boulevardkrant The Sun dat Mauricio Pochettino interesse had in de Ajax-goalie. Manchester United is de derde en laatste club in het rijtje geïnteresseerde.

Lees ook: Onana kon in zomer naar Paris Saint-Germain en FC Barcelona

Er moet overigens flink in de buidel worden getast door de potentiële kopers voor Onana: de keeper heeft nog een contract tot en met 2022 en Ajax zou daarom een bedrag tussen de veertig en vijftig miljoen euro verlangen voor de Kameroener, die genomineerd is voor de Yachine Trophy, de prijs voor beste doelman van 2019.

#SlaJeSlag: bied mee op gesigneerde Ajax-shirts voor het goede doel!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen