Curacao onderuit tegen tiental van Costa Rica, uitschakeling nabij

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 november 2019 – Curacao heeft in de nacht van donderdag op vrijdag met 1-2 verloren van Costa Rica en is daardoor zo goed als uitgeschakeld in de Nations League. Curacao kwam in de eerste helft vroeg op achterstand, maar kwam nog voor rust langszij en had na een rode kaart van de bezoekers het veldoverwicht. In de slotfase ging het alsnog mis bij de ploeg met veel (oud) Eredivisie-inbreng.

Curacao onderuit tegen tiental van Costa Rica, uitschakeling nabij

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Curacao was de Nations League uitstekend begonnen met vijf punten uit drie duels, het duel met Costa Rica zou een beslissende wedstrijd worden in deze poule. Het begin was echter dramatisch, want binnen het kwartier maakte Eloy Room een overtreding en ging de bal op de stip. Johan Venegas wist hier wel raad mee en schoot binnen: 0-1.

In een sfeervol stadion in Willemstad kwam de thuisploeg al snel weer langszij door een knappe kopbal van ex-speler van Willem II Rangelo Janga. Toen Costa Rica een dikke twintig minuten voor tijd ook nog eens rood kreeg, was een stunt in de maak. Curacao kreeg de kansen op een overwinning, maar vlak voor tijd viel het doek alsnog. Francisco Calvo kopte de winnende treffer raak uit een corner: 1-2.

Curaçao heeft nu nog een heel kleine kans om groepswinnaar te worden en zo een plaats bij de laatste vier in de CONCACAF Nations League af te dwingen. Costa Rica zal dan thuis moeten verliezen van Haïti, waardoor er drie landen met een gelijk aantal punten zouden eindigen. In dat geval worden er beslissingswedstrijden gespeeld.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd