'Liverpool gaat afkoopsom van goedkope Minamino lichten'

12 december 2019, 13:51

Liverpool gaat zich in de winterstop vermoedelijk versterken met Takumi Minamino. De Japanse vleugelaanvaller van Red Bull Salzburg maakt dit seizoen veel indruk – ook tegen The Reds in de Champions League – en is voor een bedrag van nog geen negen miljoen euro op te halen bij de Oostenrijkse grootmacht.

De club heeft de gesprekken bevestigd. In de schaduw van Erling Haaland maakt ook Minamino veel indruk bij de sterkste ploeg van Oostenrijk. Omdat hij een afkoopclausule van slechts £7,25 miljoen (nog geen negen miljoen euro) heeft, is het overnemen van de buitenspeler een simpel klusje voor Liverpool. Ook Manchester United en Sheffield United zouden mogelijk interesse hebben, maar lijken dus naast het net te vissen.

In 2015 kwam Minamino over van Cerezo Osaka en speelde een kleine tweehonderd wedstrijden in Oostenrijk, waarin hij 64 keer scoorde en 44 assists gaf. Dit seizoen laat de Japanner ook prachtige statistieken noteren, waarmee hij de interesse heeft gewekt van Liverpool. In beide duels met de Champions League-winnaar maakte hij een goede indruk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen