Heesen heeft alleen stagiair Teixeira over als assistent bij ADO

12 december 2019, 13:42

ADO Den Haag heeft voorlopig alleen Virgilio Teixeira nog als assistent van de eerste selectie. De coach van Jong ADO is interim-coach Dirk Heesen gaan helpen donderdag op de training, nadat Edwin de Graaf vanwege een ruzie naar huis werd gestuurd eerder deze week. Heesen stond er zodoende eerst helemaal alleen voor.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Teixeira liep sowieso al een stage bij de hoofdmacht van ADO Den Haag, maar deed dat eerst onder Alfons Groenendijk – hij stapte recentelijk op -, De Graaf en Heesen. Inmiddels is alleen laatstgenoemde nog over, waardoor de hulp van de voormalig verdediger meer dan welkom is.

Lees ookVechtende assistent ADO Den Haag naar huis gestuurd

Teixeira wilde nog niet vooruitlopen op een mogelijke permanente taak als assistent, zolang er geen nieuwe coach is. "Ik wil niet op de zaken vooruitlopen. De club zit sowieso in een hele lastige situatie. Op sportief vlak, met een hoofdtrainer die ontslag heeft genomen en nu met deze gebeurtenissen", zei hij.

ADO Den Haag – dat officieel nog niets naar buiten gebracht heeft over de hele soap – weet nog niet hoe het de zaak rondom De Graaf oplost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen