Wormuth vindt huidig Heracles Almelo stabieler dan vorig seizoen

20 december 2019, 14:19

Heracles Almelo verloor in de zomer met Adrián Dalmau, Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas drie bepalende en veelscorende spelers, toch heeft de ploeg van Frank Wormuth vlak voor de winterstop maar één punt minder dan vorig jaar rond deze tijd. "Dit seizoen zijn we stabieler dan vorig jaar, toen kende het jaar meer periodes met hoogte- en dieptepunten."

Dat zei de coach in aanloop naar het treffen met sc Heerenveen. "Vergeleken met vorig seizoen hebben we één punt minder, maar een beter doelsaldo. We spelen het hele jaar op een behoorlijk goed niveau, op Heerenveen-thuis en RKC-uit na", vond Wormuth. "Verdedigend zijn we stabieler, iedereen werkt naar de bal en achter de bal. Het topic is 'protect your goal and score as a team'. We zijn een gemiddeld team en zulke elftallen hebben een speciale speler nodig."

Met Cyriel Dessers heeft Heracles Almelo weer een veelscorende spits gevonden. Met hem wil Wormuth revanche nemen voor de eerste wedstrijd van het seizoen, toen zijn elftal kansloos met 0-4 verloor. "Heerenveen heeft thuis vaak nipt gewonnen en gelijk gespeeld. De teams waren in die duels vaak aan elkaar gewaagd en dat verwacht ik zaterdag ook", aldus Wormuth. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen