Spoorboekje: interviews uit ArenA en PSV in actie in de beker

23 januari 2020, 07:00   Bijgewerkt: 22 januari 2020, 23:56

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 23 januari.

Specials

Interviews uit Johan Cruijff ArenA

Ajax won woensdag in de beker met 7-0 van SV Spakenburg. FCUpdate.nl was in het stadion en sprak met spelers in de mixed zone. De verhalen van de hoofdrolspelers komen vandaag voorbij.

Wedstrijden

IJsselmeervogels – Go Ahead Eagles (18.30 uur)

Het laatste overgebleven amateurteam in de KNVB Beker is IJsselmeervogels en zij hebben met Go Ahead Eagles wel uitzicht op het bereiken van de volgende ronde. Toch zal niemand de Deventenaren onderschatten, aangezien zij al twintig duels ongeslagen zijn momenteel. Lukt dat ook zonder Richard van der Venne, die naar RKC Waalwijk overstapte?

NAC Breda – PSV (20.45 uur)

De KNVB Beker lijkt de enige prijs waar PSV nog voor speelt, zeker nadat het afgelopen week ook op bezoek bij VVV-Venlo niet wist te winnen. Daardoor moet Ernest Faber de eerste horde in Breda overwinninen: daar loopt het seizoen ook allesbehalve goed, maar Willem Weijs lijkt de boel weer enigszins op de rit te krijgen. Kunnen ze in eigen huis voor een daverende verrassing zorgen of gaat PSV 'gewoon' door?

Wolverhampton Wanderers – Liverpool (21.00 uur)

Liverpool is bezig aan een ongekende reeks in de Premier League en heeft na 22 (!) wedstrijden dit seizoen pas eenmaal puntverlies geleden. Toch is een uitwedstrijd bij Wolverhampton Wanderers voor geen enkele ploeg makkelijk: vorig seizoen gingen The Reds er nog met 2-1 onderuit in de FA Cup. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, al lijkt Liverpool dit seizoen niet te verslaan. 

Voetbal op tv

18.30 uur: IJsselmeervogels – Go Ahead Eagles, FOX Sports 2, live verslag van het KNVB Bekerduel

20.45 uur: NAC Breda – PSV, FOX, live verslag van het KNVB Bekerduel

20.45 uur: Wolverhampton Wanderers – Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

21.00 uur: Cultural Leonesa – Atlético Madrid, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Copa del Rey-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen