Chelsea vreest geblesseerde Abraham te moeten missen

22 januari 2020, 17:06

Chelsea moet het waarschijnlijk enkele weken stellen zonder Tammy Abraham. De 22-jarige Engelsman liep dinsdag tegen Arsenal (2-2) een enkelblessure op en staat vermoedelijk enige tijd buitenspel. Trainer Frank Lampard hoopt dat het meevalt.

Abraham raakte tegen Arsenal in botsing met Rob Holding en gleed vervolgens tegen de reclameborden aan. De val zag er lelijk uit en had gevolgen voor de spits, die een enkelkwetsuur opliep. De verwachting is dat hij sowieso enkele weken niet inzetbaar zal zijn. "Hij had ijs op de enkel. Op dit moment weten we de ernst nog niet", zegt Lampard tegen Sky Sports.

De 22-jarige spits is bezig aan een sterk debuutseizoen op het hoogste niveau en staat al op dertien competitiegoals. Mocht hij wegvallen, dan heeft Chelsea volgens de trainer de spelers om dat op te lossen. "Ja, dat kunnen we", zegt Lampard. "We hopen dat hij niet lang geblesseerd is, maar als dat wel zo is dan is het niet anders."

Engeland kampt met een serieus spitsenprobleem richting het EK. Harry Kane is lang uit de roulatie en ook Marcus Rashford kampt met blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen