Roda haalt Stoica als opvolger Cziommer

29 juni 2006, 12:01

Roda JC-trainer Huub Stevens heeft zijn opvolger voor Simon Cziommer binnen. De ploeg uit Kerkrade heeft een akkoord bereikt met de Roemeen Alin Stoica, die in het verleden jarenlang uitkwam voor Anderlecht en Club Brugge. De aanvallende middenvelder komt over van het Roemeense Politechnica Timisoara en heeft bij Roda een contract voor één jaar getekend.

"Dit is een speler met heel veel mogelijkheden, waar we aanvallend gezien nog heel veel plezier aan kunnen beleven", zegt Roda-directeur Huub Narinx in De Limburger over de komst van de Roemeen. "Ik vind hem echt een supertalent, die de regisseur van ons nieuwe elftal zou kunnen worden. Een echte nummer tien, die de rol van Cziommer zou kunnen overnemen."

Het feit dat Roda de Roemeen slechts voor één jaar heeft vastgelegd, heeft volgens Narinx te maken met de matige periode die Stoica doormaakt. "Hij heeft de laatste jaren niet echt top gepresteerd, hij is zelfs een beetje in de vergetelheid geraakt. Het is dus nog even afwachten wat hij nog voor een niveau aan kan. Maar ik heb er desondanks meer dan genoeg vertrouwen in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen