Contract ligt klaar voor Boulahrouz bij Real Madrid

Ger
29 juni 2006, 19:51

Voor Khalid Boulahrouz ligt een lucratief contract bij Real Madrid in het verschiet. De 24-jarige verdediger kan tekenen bij de Koninklijke als Lorenzo Sanz de verkiezingen om het voorzitterschap bij de Spaanse topclub wint.

"Als ik bij Real Madrid terugkeer als voorzitter neem ik Boulahrouz en vier andere spelers mee. Ik heb met allen een akoord bereikt", verkondigde Sanz donderdag. Hij wordt gezien als een groot kanshebber onder de vijf kandidaten. Hij was eerder al van 1994 tot 2000 preses van Real Madrid.

Een woordvoerder van Hamburger SV, de huidige club van Boulahrouz, reageerde gelaten op de Madrileense flirt met de Nederlandse international. "We zijn op de hoogte van de interesse. Maar zo lang mijnheer Sanz nog geen voorzitter is, is het voor ons geen gespreksthema", stelde hij.

Hamburger SV raakte eerder deze zomer al een andere centrale verdediger, aanvoerder Daniel van Buyten, aan Bayern München kwijt. Het contract van Boulahrouz in Hamburg loopt nog door tot medio 2010.

Met de voormalige verdediger van RKC Waalwijk zouden ook Emerson (AS Roma), Carrick (Tottenham), Gago (Boca Juniors) en Zambrotta (Juventus) naar Real Madrid overstappen indien Sanz de stembusstrijd onder de aanhang wint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen