Bakker geniet met PSG-sterren: "Heb mijn kans gegrepen"

13 februari 2020 – Mitchel Bakker beleefde woensdag een avond om nooit te vergeten. De negentienjarige vleugelverdediger kreeg van Thomas Tuchel de kans om zich te bewijzen in het eerste van Paris Saint-Germain. Hij begon in de basis in het bekerduel met Dijon (1-6) en genoot met volle teugen.

Bakker geniet met PSG-sterren: "Heb mijn kans gegrepen"

De verdediger maakte in de zomer de overstap van Ajax naar PSG en begon tot woensdag nog nooit in de basis. Woensdag kreeg hij wel de kans en die pakte hij met beide handen aan. In de eerste minuut gaf hij een voorzet die door een Dijon-verdediger in eigen doel werd getikt. "Ik hoorde deze middag tijdens de wedstrijdbespreking pas dat ik zou spelen", zegt Bakker via de clubkanalen van de Parijzenaars. "Ik was heel erg blij. Dit was mijn doel en ik denk dat ik mijn kans gegrepen heb." Tuchel liet de Nederlander negentig minuten in het veld staan.

Bakker beleefde met de Franse sterren een probleemloze avond in het bekerduel. "De eerste helft was redelijk van ons, de tweede helft was beter. We vonden de oplossingen aan de bal en lieten hem goed rondgaan. Het team speelde erg goed. We waren geduldig en speelden snel en simpel. We controleerden de wedstrijd."

Eredivisie

gerelateerd