'Manchester United voorkomt transfervrij vertrek van Matic'

17 maart 2020, 11:51

Manchester United gaat een transfervrij vertrek van Nemanja Matic voorkomen. De club heeft een eenzijdige optie om het aflopende contract van de Serviër te verlengen en gaat van die optie gebruik maken. Ook zouden er gesprekken zijn over een nieuwe en langere verbintenis dan de huidige, die na de verlenging tot de zomer van 2021 loopt.

Dat schrijven vrijwel alle betrouwbare media, waaronder Sky Sports en L'Équipe. Het Engelse medium schrijft dat United sowieso een transfervrij vertrek van de middenvelder wil voorkomen en daarom de optie heeft gelicht. Omdat hij sinds de jaarwisseling - na zijn blessure - weer een vaste kracht is geworden bij United, wil de club hem graag belonen en langer vastleggen.

Matic kwam in 2017 over van Chelsea, toen José Mourinho nog trainer was. Hoewel hij al een aantal keer in de clinch lag met manager Ole Gunnar Solskjaer, desondanks kwam hij tot ruim honderd optredens voor The Red Devils, waarin hij viermaal scoorde en vijf assists gaf. Eerder kwam hij uit voor Kosice, Vitesse en Benfica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen