Spoorboekje: voetbal in Australië, Eredivisie-huurlingen en Finland

23 maart 2020, 07:00   Bijgewerkt: 22 maart 2020, 23:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 23 maart.

Specials

Eredivisie-huurlingen

De Eredivisie ligt stil en dat geeft de kans en ook de noodzaak om de balans op te maken. Bijvoorbeeld van de door Eredivisie-clubs verhuurde spelers: hoe staan zij erop, wat hebben ze laten zien en wat zijn hun kansen richting volgend seizoen? FCUpdate.nl maakt de balans op per club. In deel I en II: Ajax en AZ. 

Debuterend Finland kan met hecht collectief IJsland opvolgen

Ze moeten hun EK-debuut nog wat langer uitstellen dan tijdens de plaatsing werd verwacht, maar voor Finland wacht er binnenkort een uniek moment in hun voetbalgeschiedenis. De noordelingen zijn voor het eerst present op een groot eindtoernooi. En niet met sterren als Jari Litmanen of Sami Hyypiä, maar met voormalig FC Groninger Tim Sparv als aanvoerder, de Amsterdamse Thomas Lam als verdediger en Teemu Pukki als sensatiespits. De beste ploeg die zich nooit wist te plaatsen, is er eindelijk bij. 

Wedstrijden

Perth Glory - Western United (11.30 uur)

In Australië blijft de bal achter gesloten deuren vooralsnog rollen. Op maandagochtend (Nederlandse tijd) heeft de A-League een subtopper in petto. De thuisploeg snakt naar een overwinning. De laatste zege van Perth Glory dateert van 7 februari, daarna werd er twee keer veloren en even zovaak gelijk gespeeld. Kan Glory de reeks doorbreken?

Voetbal op tv

13.45 uur: Ode aan De Kromme, FOX Sports 1 - documentaire

16.30 uur: Rossoneri in Heerenveen, FOX Sports 3 - documentaire

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Bij Andy in de auto: Mitchell Dijks, FOX Sports 2 - interview

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen