Ajax-beul Moura adviseerde Anthony na transfer naar Amsterdam

26 maart 2020, 13:59

Ajax-aanwinst Anthony blijkt heel goed bevriend met Lucas Moura, de beul die vorig seizoen hoogstpersoonlijk zorgde voor de Champions League-exit van de Amsterdammers in de halve finale. De voetballer van Tottenham Hotspur heeft hem in aanloop naar zijn overgang naar Nederland zelfs voorzien van enkele tips en heeft bovendien hoge verwachtingen van hem. 

Dat vertelt Moura tegenover Lancenet. "Anthony is een hele goede vriend van mij en tevens een geweldige speler", looft Moura. "Hij is enorm snel en zal een grote speler worden in de toekomst. Ik heb hem geadviseerd in elk geval zo snel mogelijk een cursus Engels te volgen. Communicatie is essentieel en in Europa is men daar heel veel mee bezig."

Verder heeft de aanvaller ook grote verwachtingen van Anthony bij Ajax. "Hij gaat veel mooie dingen laten zien in Europa en komt terecht bij een grote club, waarbij hij vermoedelijk in de Champions League speelt. Dat zijn de perfecte omstandigheden om verder te groeien", aldus Moura, die Anthony en passant nog wel waarschuwde voor de kou in Europa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen