'United voorkomt transfervrij vertrek en licht optie Fosu-Mensah'

9 april 2020, 15:26   Bijgewerkt: 9 april 2020, 17:02

Manchester United gaat het contract van Timothy Fosu-Mensah dan toch verlengen: de rechtsback beschikt over een aflopende verbintenis bij de Engelse topclub en kampte de laatste jaren veelvuldig met blessureleed. Toch hebben The Red Devils besloten om de optie in het contract toch te activeren, waardoor hij tot 2021 vastligt.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Manchester Evening News althans. Met die actie wordt een transfervrij vertrek in elk geval voorkomen van de verdediger, al is het wel serieus de vraag of hij bij United blijft. De kans is aanwezig dat de Engelse topclub zijn optie licht, zodat het nog een transfersom voor de 22-jarige voetballer kan vragen. Onder andere Ajax had afgelopen zomer belangstelling voor Fosu-Mensah. 

Lees ookFC Transfervrij: deze sterren hebben een aflopende verbintenis

Vorig jaar april als huurling van Fulham viel de achterhoedespeler uit met een zware knieblessure. Fosu-Mensah was op de weg terug naar zijn rentree bij United, maar de coronastop gooide roet in het eten voor de drievoudig Oranje-international. Eerder werd de door Ajax opgeleide voetballer uitgeleend aan Crystal Palace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen