Club Brugge voorkomt transfer De Ketelaere met nieuw contract

16 april 2020, 08:31   Bijgewerkt: 16 april 2020, 08:49

Club Brugge heeft een vroeg vertrek van het grote talent Charles de Ketelaere voorkomen. De Belgische aanstaand kampioen heeft de negentienjarige voetballer namelijk vastgelegd tot en met 2023 en heeft daarmee een signaal afgegeven dat hij vooralsnog niet te koop is. Onder andere Real Madrid en Paris Saint-Germain zouden interesse hebben.

Dat heeft Club Brugge laten weten via de officiële kanalen. De Ketelaere, die als de 'natuurlijke opvolger van Hans Vanaken' wordt gezien, brak dit seizoen door bij de koploper van de Pro League. In totaal speelde de aanvallende middenvelder al 26 officiële duels, waarin hij tweemaal scoorde en drie assists gaf. Het zorgde voor interesse vanuit diverse landen, maar met deze nieuwe verbintenis lijkt hij voorlopig te blijven of anders in elk geval zijn prijskaartje flink op te krikken.

"Ik ben zeer verheugd om bij de club waar ik al zo lang bij speel verdere stappen te mogen zetten", laat het talent, die op vijfhonderd meter van het stadion woont, weten. "Ik ben dankbaar voor de vele kansen die ik dit seizoen al kreeg. Verder kijk ik ernaar uit om nog meer te groeien bij Club Brugge, zowel op persoonlijk vlak als met het volledige team", aldus De Ketelaere.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen