Bayern beloont ontwikkeling Davies met nieuw contract

20 april 2020, 18:25

Bayern München heeft het contract van Alphonso Davies (19) verlengd. De Canadees is tot de zomer van 2025 verbonden aan de Duitse club. De contractverlenging gaat gepaard met een forse salarisverhoging. Bayern beloont Davies daarmee voor zijn stormachtig ontwikkeling.

Naar verluidt kan Davies rekenen op een jaarsalaris van vijf miljoen euro. Met zijn oude contract verdiende hij een miljoen euro. Anderhalf jaar geleden nam Bayern Davies over van Vancouver Whitecaps. Hem werd toen al een grote toekomst voorspeld. Die belofte vult het toptalent sinds dit seizoen in. Hij ontwikkelt zich sensationeel. Echter niet als buitenspeler, maar als linksback.

Vanwege de blessures in de achterhoede van Bayern kwam Davies op de linksbackpositie te staan. Het bleek een gouden greep te zijn. Op die plek is Davies niet meer weg te denken. "Iedereen die op zijn leeftijd zo'n topniveau bereikt, heeft een geweldige carrière voor de boeg", benadrukt directeur Oliver Kahn op het clubkanaal van Der Rekordmeister.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen