Heracles' Van Benthem naar Straelen, interesse in PSV'er Roubaux

18 mei 2020, 21:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heracles Almelo-verdediger Jelle van Benthem heeft een contract getekend bij SV Straelen. De 21-jarige zelf opgeleide speler had een aflopende verbintenis met een cluboptie, maar mag desondanks vertrekken. Zijn nieuwe club staat voor promotie naar het vierde niveau in Duitsland.

Dat heeft zijn potentiële werkgever bekend gemaakt. SV Straelen ligt net over de grens bij Venlo en Van Benthem tekent daar een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een extra jaar. Zijn debuut voor Heracles Almelo had hij de achterhoedespeler – die voortkwam uit de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Twente – nog niet gemaakt.

'Interesse voor Roulaux'

Verder kwam het Eindhovens Dagblad met het nieuws dat Youri Roulaux belangstelling geniet vanuit de Eerste Divisie. De keeper heeft een aflopende verbintenis in Eindhoven en wil bij gebrek aan perspectief elders doorbreken. Roulaux staat bekend als een strafschoppenspecialist en speelt sinds 2013 voor PSV. Zijn debuut in het eerste elftal maakte hij nog niet en die zal voorlopig ook niet meer komen. Welke clubs concreet zijn, schrijft het ED niet.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen