Oud-Excelsior-speler Botaka verdient fraaie transfer naar AA Gent

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 mei 2020 – Voormalig Excelsior-aanvaller Jordan Botaka (26, op archiefbeeld in actie voor de Rotterdammers) heeft een fraaie transfer verdiend. De aanvaller maakt een mooie overstap naar AA Gent. De afgelopen jaren maakte hij namens VV St. Truiden veel indruk in België, waardoor hij een vierjarig contract kan tekenen bij AA Gent.

Oud-Excelsior-speler Botaka verdient fraaie transfer naar AA Gent

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft zijn nieuwe werkgever bekend gemaakt. Na zijn periode bij Excelsior, waar hij in ruim twee seizoenen tot 84 officiële optredens en twaalf treffers kwam, kwam hij via Leeds United en Charlton Athletic terecht bij VV. St. Truiden. Daar speelde de buitenspeler meer dan honderd officiële duels, waarin hij een uitstekende indruk maakte en aanvoerder werd.

"Ik ben heel positief ingesteld, zowel op als naast het veld en kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging", aldus Botaka. "Als speler ben ik multi-inzetbaar. Ik speel doorgaans als linksbuiten maar kan ook in het middenveld en als rechtsachter goed uit de voeten. Mijn ambities bij de club? Vroeg in het seizoen ons kwalificeren voor de Champions League en uiteraard kampioen worden."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd