'Galatasaray wil Ajacied Marin huren, ook Hoedt op het lijstje'

31 mei 2020 – Ajax-middenvelder Razvan Marin is mogelijk op weg naar de uitgang in Amsterdam. De Roemeen kan zijn loopbaan vervolgen bij Galatasaray, dat begonnen is met een grote renovatie met het oog op komend seizoen. In eerste instantie zou het wel gaan om een verhuurperiode. Ook Wesley Hoedt staat op de lijstjes. 

'Galatasaray wil Ajacied Marin huren, ook Hoedt op het lijstje'

Dat schrijft het Turkse medium Fotomac althans. De middenvelder kwam vorig seizoen voor 12,5 miljoen euro over van Standard Luik, maar kon bij Ajax nog geen basisplaats afdwingen en kwam niet verder dan zeventien officiële optredens in zijn eerste seizoen. Galatasaray, dat eerder al gecharmeerd was van Marin, hoopt te profiteren van de situatie en wil hem in elk geval (tijdelijk) graag overnemen.

Lees ook: Ajacied Marin wil alsnog slagen: "Wil graag basisspeler worden"

Ook Hoedt in beeld
Ook verdediger Wesley Hoedt zou volgens diverse Turkse media in beeld zijn bij Galatasaray. De Turken zien hem als goede versterking, al is de vraagprijs van Southampton van naar verluidt zo'n acht miljoen euro wel een potentieel struikblok. Afgelopen seizoen werd Hoedt verhuurd aan Antwerp FC, maar de voorkeur ligt nu bij alle partijen voor een pemanente transfer.

Lees ook: Hoedt wil niet naar Eredivisie: "Liefst naar grote competitie"

gerelateerd