Roda JC haalt met Marzo weer speler met Eredivisie-ervaring

23 juni 2020, 16:42

Roda JC heeft dinsdagmiddag opnieuw een aanwinst met Eredivisie-ervaring gepresenteerd. De Limburgse club heeft voormalig sc Heerenveen-verdediger Stefano Marzo (29) voor twee jaar vastgelegd. Eerder werd met Thijmen Goppel al een multi-inzetbare speler gehaald met ervaring op het hoogste niveau. Met trainer Jurgen Streppel willen de Limburgers de weg naar de Eredivisie inzetten. 

Dat maakt de club bekend op het clubkanaal. "Stefano is een ervaren speler die wij erg graag aan onze selectie wilden toevoegen", aldus technisch directeur Jeffrey van As. "Hij kent het klappen van de zweep. Met ruim honderd Eredivisie-duels achter zijn naam brengt hij een brok aan ervaring met zich mee. Stefano is daarnaast breed inzetbaar. Hij kan zowel rechts centraal als op rechtsback spelen."

Marzo kwam in de jeugdopleiding uit voor PSV, maar keerde in 2012 terug naar zijn thuisland België. In 2013 pikte sc Heerenveen hem op, waar hij tot 122 officiële optredens kwam in het eerste elftal. De afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor het inmiddels failliete KSC Lokeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen