Gosens valt in warming-up uit bij Atalanta, De Ligt terug bij Juve

11 juli 2020, 21:44

Robin Gosens moet de absolute topper in de Serie A zaterdagavond aan zich voorbij laten gaan. De Nederlandse Duitser had uiteraard een basisplaats bij Atalanta Bergamo tegen Juventus, maar is in de warming-up geblesseerd geraakt. Marten de Roon, Hans Hateboer en Matthijs de Ligt staan uiteraard wel gewoon op het veld.

Opvallend is de blessure van Gosens enigszins, omdat hij de afgelopen dagen voorzichtig gelinkt werd aan een overgang naar Juventus. De Oude Dame, die Atalanta nog als enige overgebleven concurrent heeft in de Italiaanse titelstrijd, ziet de back als goed alternatief voor de dunbezette linkerflink achterin. Ongetwijfeld heeft die voorzichtige interesse niets te maken met het uitvallen van de back, toevallig is het wel. De Belg Timothy Castagne is de vervanger van Gosens in de opstelling. 

Lees ookDe Ligt onmisbaar voor Juve: 'Uit alle proporties gegroeid'

Verder keert Matthijs de Ligt 'gewoon' weer terug centraal achterin bij Juventus na zijn schorsing. De Nederlander werd tegen AC Milan node gemist, getuige de vier tegentreffers. Bij Atalanta Bergamo, dat twaalf officiële duels op rij won, staan vaste krachten De Roon en Hateboer uiteraard ook in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen