Würzburger Kickers maakt van Douglas weer officieel prof

11 augustus 2020, 20:55

Verdediger Douglas Teixeira is officieel weer profvoetballer. De 32-jarige verdediger heeft een contract getekend bij Würzburger Kickers, de club die komend seizoen uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. Eerder liep hij een periode stage bij Go Ahead Eagles, maar daar kwam het niet tot een samenwerking.

"Ik kijk opnieuw vooruit en ben blij dat ik de kans krijg om mezelf opnieuw te bewijzen als profvoetballen", laat de Braziliaan weten op de site van Würzburger Kickers. In 2017 speelde de Braziliaan namelijk voor de laatste keer een officiële profwedstrijd. Daarvoor maakte de speler furore in Enschede, waar hij in 2010 landskampioen werd. Vervolgens speelde Douglas voor Dinamo Moskou en Sporting Portugal.

De afgelopen periode dook Douglas eerst op bij FC Emmen en vervolgens trainde hij mee bij Go Ahead Eagles. Bij die club speelde hij ook mee in een oefenwedstrijd en maakte hij een goede indruk, maar was er geen budget om een centrale verdediger te halen. Zodoende werkte hij een stage af bij de Würzburger Kickers, waar hij dus weer terugkeer als profvoetballer.

Lees ookDouglas keert naar verwachting niet terug bij Go Ahead Eagles

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen