Neres maakt zijn rentree, Gravenberch en Promes afwezig

25 augustus 2020, 19:42

David Neres gaat dinsdagavond zijn rentree maken bij Ajax. De Braziliaan zit voor het eerst sinds negen maanden na zijn knieblessure opgelopen tegen Chelsea weer eens in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers en gaat volgens Erik ten Hag enkele minuten maken tegen Hertha BSC. Ryan Gravenberch en Quincy Promes ontbreken juist met lichte pijntjes.

Dat vertelde Erik ten Hag voor het duel met Hertha BSC. Waar de twee afwezige spelers last van hebben, liet de coach in het midden. "Maar ik verwacht ze morgen weer terug op de training", verzekerde de oefenmeester, die de terugkeer van Neres bevrijdend vindt. "Maar hij kan niet zo lang spelen, het zijn echt zijn eerste minuten." Zesduizend toeschouwers zijn getuige van de rentree van de aanvaller.

Lees ook: Neres nog altijd niet inzetbaar voor Ajax: "Niet ingecalculeerd"

"We spelen vanavond met een goed team", vindt Ten Hag over de opstelling tegen Hertha BSC. "Alvarez is rechtermiddenvelder, Kudus linkermiddenvelder en Van de Beek op tien. We proberen heel veel dynamiek te brengen met het viertal voorin. Dat het moeilijk te verdedigen is. We kunnen tevreden zijn met de ontwikkeling. Vanavond krijgen we een echte test."

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Dest, Schuurs, Blind, Tagliafico; Alvareez, Van de Beek; Kudus, Tadic, Antony; Labyad

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen