Helmond Sport vermaakt de fans, maar NAC pakt de zege

6 september 2020, 22:10

Voor het eerst sinds 1999 heeft NAC Breda een uitwedstrijd tegen Helmond Sport winnend afgesloten. De formatie van Maurice Steijn ging zondagavond met de punten aan de haal door met 0-2 te winnen. Gemakkelijk ging het echter niet.

NAC kreeg vorige week veel lof door de 6-1 overwinning op Jong AZ. De verwachtingen waren daardoor hooggespannen voor het duel met Helmond, maar de ploeg stelde behoorlijk teleur. Met nieuweling Lex Immers als basisklant slaagde de ploeg er niet in om Helmond de wil op te leggen. Het kwam voor de ploeg dan ook goed uit dat NAC na een halfuur een penalty kreeg, die overtuigend benut werd door Huseyin Dogan.

Helmond Sport was in het restant van de wedstrijd de betere ploeg, vooral door de acties van Karim Loukili op de linkerkant. Helmond Sport werd vorig seizoen kansloos laatste maar is dit seizoen prima begonnen. Vorige week werd er gewonnen bij TOP Oss en ook vanavond speelde de ploeg leuk voetbal. Genoeg was het echter niet, want NAC besliste de wedstrijd in de slotfase. Invaller Sydney van Hooijdonk schoot na een prima actie via de benen van Stijn van Gassel raak: 0-2.

NAC is zodoende na twee duels nog foutloos, terwijl Helmond op drie punten blijft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen