Gisteren gemist: Chelsea begint voortvarend, NAC wint opnieuw

15 september 2020, 00:30   Bijgewerkt: 14 september 2020, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 14 september.

Gerenoveerd Chelsea kent ondanks fout Kepa uitstekende start

Chelsea is het nieuwe seizoen in de Premier League begonnen met een 1-3 zege op Brighton & Hove Albion. Een fout van Kepa Arrizabalaga kostte de Londense club een doelpunt, maar niet de overwinning. Bij Chelsea maakten Kai Havertz en Timo Werner hun debuut, terwijl Hakim Ziyech vanwege een knieblessure ontbrak. Joël Veltman bleef negentig minuten op de bank bij de thuisploeg.

Van Hooijdonk haalt zijn gram en bezorgt NAC volle buit

NAC Breda heeft ook zijn derde wedstrijd in de Eerste Divisie gewonnen. De titelkandidaat herstelde zich maandagavond van een vroege achterstand en versloeg FC Den Bosch met 2-1. Grote man aan Bredase zijde was Sydney van Hooijdonk, die twee keer scoorde.

Borst: Van Gaal wordt niet de nieuwe Oranje-bondscoach

Louis van Gaal wordt niet de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Dat beweert althans Hugo Borst. Hij weet niet of de KNVB hem heeft afgewezen of dat Van Gaal zelf is afgehaakt.

Jong Ajax ook na mini-topper tegen PSV nog puntloos

De mini-topper tussen Jong Ajax en Jong PSV is door de Eindhovense beloften met 1-2 gewonnen. De bezoekers speelden de laatste twintig minuten met een man minder na een rode kaart voor Justin de Haas, maar hielden met enig geluk stand. Zo waren de Amsterdammers in de slotfase tot driemaal toe heel dicht bij de gelijkmaker.

Neymar komt met uitgebreide reactie: 'Ik kwam in opstand'

Neymar heeft via Instagram uitgebreid gereageerd op de gebeurtenissen tijdens de Franse topper tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille (0-1) van gisteravond. In de slotfase raakte de Braziliaanse aanvaller betrokken in een opstootje. Hij kreeg een rode kaart omdat hij Álvaro González een tikje op het achterhoofd gaf. Neymar zou vlak daarvoor racistisch bejegend zijn door de Spanjaard.

'Feyenoord sluit deal en laat zich volgen door Disney+'

Feyenoord wordt vanaf deze week voor een 'exclusieve inside-documentaire' gevolgd door de cameraploegen van Disney+, zo schrijft Voetbal International. Het is de bedoeling dat de eerste afleveringen nog voor de winterstop op de streamingdienst verschijnen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen