Unnerstall blijft positief: "Geen zin om je hoofd te laten hangen"

22 september 2020, 09:21

Lars Unnerstall is gepasseerd in het doel van PSV ten faveure van Yvon Mvogo, maar koestert geen wrok richting zijn vooralsnog vooral blunderende collega. De Duitser kende dan ook geen leedvermaak toen zijn concurrent de mist in ging. "Zo zit ik niet in elkaar. Ik ben een teamspeler en ondersteun de nummer 1. Juist als hij de fout ingaat."

Dat vertelt Unnerstal tegenover De Limburger over Mvogo, die hem direct na zijn komst uit het doel verdreef. "Ik was teleurgesteld, maar met dat gevoel was ik na een week klaar. Het heeft geen zin om je hoofd te laten hangen", stelt Unnerstall. "Wat moet ik dan doen? Hem tijdens de warming-up slecht inschieten? Of zwartmaken in de media? Dat doe je niet, dat is beneden alle peil."

Unnerstall, die naar eigen zeggen gewoon een goede relatie heeft met Schmidt, kent zijn eigen kwaliteiten. "En die verschillen op het gebied van meevoetballen met die van Mvogo", weet de goalie, die ondanks het verliezen van zijn basisplaats niet bezig is met een vertrek. "Ik richt me volledig op PSV, maar natuurlijk ben ik ook bezig met komend seizoen. Als er een aanbieding komt van een club waar ik kan tekenen voor drie jaar en speeltijd krijg, zal ik daarover nadenken. Maar mijn focus ligt nu op kampioen worden met PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen