Zidane rekent op langer verblijf Ramos, die trots is op mijlpaal

4 november 2020, 12:32

Wie naar de statistieken van Sergio Ramos kijkt, denkt dat de routinier een middenvelder of een aanvaller is. De verdediger van Real Madrid scoorde dinsdag tegen Internazionale de honderdste goal van zijn loopbaan en was uiteraard blij met die mijlpaal. Trainer Zinedine Zidane hoopt nog langer over de verdediger te kunnen beschikken, zo zei hij na de 3-2 zege.

De 34-jarige speler beschikt over een aflopend contract. "Ik twijfel er niet over dat hij blijft. Hij is onze leider en we houden van hem", sprak Zidane. Ramos maakte dinsdag zijn honderdste goal. Van die honderd maakte hij er 55 met het hoofd. Dat deed hij ook dinsdag uit een corner van Toni Kroos. "We wisten dat keeper Handanovic onze corners goed had bestudeerd. Dan is het mooi dat we kunnen verrassen. Het is mooi dat we hebben gewonnen en dat moest ook, omdat de situatie er lastig op werd na twee duels zonder zege."

Ramos vond het leuk dat hij de mijlpaal van honderd treffers heeft bereikt. "Het is niet slecht en het is mooi dat ik erkenning krijgt. Het is natuurlijk iets wat verdedigers snel bereiken. Hopelijk komen er nog veel meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen