Volgende domper Hazard: rest van kalenderjaar 'out'

30 november 2020, 13:48

Eden Hazard (29) staat opnieuw voor langere tijd aan de kant bij Real Madrid. De Belgische buitenspeler van De Koninklijke heef een spierblessure opgelopen en staat vermoedelijk de rest van dit kalenderjaar buitenspel. De verwachting is dat hij op z'n vroegst eind december de training weer kan hervatten, terwijl 23 december de laatste wedstrijd van Real is dit kalenderjaar. 

Dat heeft Real Madrid naar buiten gebracht. Hazard, voor wie Real Madrid meer dan honderd miljoen euro betaalde, is ongelofelijk blessuregevoelig de laatste jaren. Mede daardoor kwam hij vorig seizoen slechts tot zestien competitieduels, waarin hij eenmaal trefzeker was. In totaal maakte hij pas drie treffers en gaf hij zeven assists tegen De Koninklijke.

Lees ook: Hazard eindelijk fit: "Wil weer in topvorm komen"

De aanvaller had sinds zijn komst bij Real Madrid onder andere blessures in zijn kuit, lies, hamstring en voet. Toen hij eindelijk weer helemaal was hersteld, legde hij ook nog eens een positieve coronatest af en stond hij opnieuw twee weken buitenspel. Mede daarom verliet hij het Belgische trainingskamp ook in de afgelopen interlandperiode. Veel heeft dat niet geholpen: afgelopen weekend ging hij binnen het half uur wederom naar de kant met een nieuwe spierblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen